Deze keer aandacht voor dameskleding in alle soorten en maten. Het vinden van de juiste kleding kan soms een flinke zoektocht zijn! Want hoe kom jij op een site terecht die het beste bij jou past? Tegenwoordig zijn er zoveel maten, stijlen, merken en dus websites dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is handig om eens zorgvuldig naar jouw eigen lichaam te kijken en te bedenken wat voor figuur jij hebt. Bepaalde vormen kleding kunnen namelijk heel leuk staan bij een dame met een wat meer vierkant figuur. Bij deze dames zijn de schouders en heupen zijn ongeveer even breed en loopt het lichaam daartussen als het ware recht naar beneden. Trek je diezelfde outfit echter aan bij iemand met een peer figuur, oftewel bredere heupen ten opzichte van de schouders, dan kan ditzelfde kledingstuk totaal anders vallen! Weet jij al wat het beste past bij jouw figuur?

Weet waar je naar zoekt

Het is dus erg handig om te weten waar je naar moet zoeken. Gebruik jij de juiste zoektermen als je online gaat shoppen? Dit kan een hele hoop tijd en frustratie schelen. Stel je bent een wat vollere dame dan kan het fijn zijn om te kijken naar grote maten dameskleding. Op die manier kun je websites vinden die gespecialiseerd zijn in jouw figuur en is de kans van slagen uiteraard meteen een stuk groter. Het werkt vaak het beste om kort en bondig op te schrijven waar je naar op zoek bent. Stel je hebt een nieuwe bh nodig. Dan kun je natuurlijk intypen: bh voor vrouwen met grote maten, maar dit kan korter. Wanneer je typt: bh grote maten, kom je waarschijnlijk sneller terecht waar je wilt zijn. Dit is een kwestie van uitproberen, na een tijdje zul je vanzelf weten met welke woordencombinaties jij het snelst op de gewenste pagina terecht komt. Vervolgens rest er nog maar één ding: shoppen maar!!

Passen, passen en nog eens passen

En dan is het moment daar, de kleding komt binnen! Maar je weet natuurlijk niet of iets je staat totdat je het gepast hebt! Hoe fijn is het dat we tegenwoordig alles thuisgestuurd krijgen en we niet meer persé in zo’n nauw pashokje hoeven te staan om alles te passen?! Je kunt alles wat je besteld hebt passen in je eigen omgeving en er alle tijd voor nemen om te bedenken of je het mooi vindt of niet. En al wat je niet mooi vindt kan eenvoudig weer terug naar de webwinkel waar je het vandaan hebt. Nu klinkt het natuurlijk allemaal heel leuk hè, die verschillende websites die kleding aanbieden voor een bepaalde groep vrouwen, maar laat je natuurlijk door niemand vertellen wat je wel en niet zou moeten dragen. Of je nou behoort tot de groep dames die zoekt naar grote maten jassen of de groep waarbij super skinny nog steeds te wijd is, het maakt niet uit! Wees jezelf, en wees daar trots op! Een beetje zelfvertrouwen maakt iedere vrouw mooier.